Beskrivning

Bok (fint skick) - "Nostradamus försvunna profetior" - (Mario Reading)

"Förord
Nostradamus publicerade bara 942 av sina 1000 fyrradiga strofer som han hade tänkt skulle representera tio århundraden med hundra strofer för varje århundrade. De återstående 58 stroferna publicerades aldrig och har ännu inte hittats.

Testamentet som jag har använt i den här boken är Nostradamus ursprungliga testamente (på franska, som det skrevs på, och med min översättning efteråt). Jag koncentrerar mig mest på kodicillen där Nostradamus efterlämnar två hemliga kistor till sin äldsta dotter, Madeleine, på villkoret att "ingen annan än hon får lov att se före- målen som han har lagt där". De här handlingarna är offentliga.

Det jag har skrivit om romernas kultur, språk, sedvänjor, namn och myter bygger på fakta, men eftersom det här är en roman har jag för smidighetens skull sammanfogat uppgifter från ett antal olika romska grupper till en.

Man har hittills inte hittat några säkra bevis på att Corpus Male- ficus verkligen existerar. Men det behöver för den skull inte betyda att det här sällskapet inte finns."

MARIO READING, 2009

Lind & co, 2010

Objektsnr 626979998

Visningar 116

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 16:09

Bok - "Nostradamus försvunna profetior" - Mario Reading

Slutpris

|

50 kr

Auktionen är avslutad

Franco70 vann auktionen

jkarlsson70

Karlstad, Sverige

5.0

jkarlsson70

Verifierad

Toppsäljare

123 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?