Beskrivning

1 st pakett : Ipower Watch

Ny pris: 2100kr

iPower Watch är en batteridriven strömförsörjare för tatueringsmaskiner. Du bär den runt din handled och kopplar den till din tatueringsmaskin med en kort kabel. iPower Watch ger dig mer frihet och flexibilitet när du tatuerar eftersom du inte längre behöver långa kablar som leder till din strömförsörjare som kan komma i vägen och begränsa dina rörelser.

iPower Watch har fem olika hastighetsinställningar (5V, 6.5V, 8V, 9.5V och 11V), så den kan användas för lining, shading och colour packing med de flesta rotary tatueringsmaskinerna. Den levereras med 3 adaptrar, så den kan användas med tatueringsmaskiner med RCA-anslutning, Cheyenne-maskiner och även med din smartphone eller surfplatta om de behöver laddas. iPower Watch fulladdas på ungefär 2 timmar och kommer att hålla 3 till 5 timmar kontinuerligt beroende på användning och laddning.

iPower Watch-armbandet med sitt magnetiska lås och ballastyt-skydd ger en bekväm och säker passform. Bandet innehåller sex litiumbatterier, en mikro USB-utgång och fem lampor som indikerar utspänningen.

Objektsnr 624432823

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 24 mar 11:56

Ipower Watch

Pris

660 kr
Annonsen är avslutad

djatix

Stigtomta, Sverige

5.0

djatix

Verifierad

Toppsäljare

115 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?