Beskrivning

Autoklav Prestige på 9 Liter är en liten och smidig autoklav klass N. Passar bäst hos frisörer, fotvård, tatueringssalong eller skönhetssalonger.

Använd ett fåtal gånger så i nyskick med andra ord.

Autoklav Prestige på 9 Liter är en liten och smidig autoklav klass N. Den har en ytterdiameter på 34 cm och en höjd på 33,5 cm. Kammarens mått är 21 cm i diameter och 23,6 cm i höjd. Maxlängd för instrument i autoklaven är 22,8 cm. Steriliseringstemperaturen är 126ºC, och trycket i den är 1,4 bar. Prestige Classic 2100 levereras med en instrumentkorg. Classic 2100 är konstruerad så att locket spärras när cykeln startas, och det kan inte öppnas så länge det fortfarande finns tryck i kammaren. En steriliseringscykel tar normalt ca: 35 minuter från det att maskinen startar tills dess att trycket försvunnit ur kammaren. Steriliseringstemperaturen på 126 grader ligger konstant under 11 minuter.
Garanti 12 månader.

Klass N-autoklaver står för ”Naked solid products” och kan enbart sterilisera oförpackade, homogena s.k. nakna instrument. En klass N-autoklav förutsätter därför att instrumenten används direkt i anslutning till steriliseringen och passar därför bäst hos frisörer, fotvård, tatueringssalong eller skönhetssalonger.

Eftersom jag är bortrest så skickas vinsten i början på mars.

OBS! Köparen står för frakten, Föremålen säljes i befintligt skick, Jag ansvarar inte för postens hantering, inga returer accepteras, se beskrivning innan du budar.

För övriga upplysningar läs mitt personliga meddelande.

Observera att frakten kan gå långsamt de perioder vi har många annonser ute.

Lycka till...

Objektsnr 630268358

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 12:10

Autoklav Prestige 2100 Classic 9 l

Utropspris

|0 Bud

7 500 kr

Auktionen avslutades utan bud

le_chat_rose

Luleå, Sverige

4.8

le_chat_rose

Verifierad

Toppsäljare

1 137 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?