Beskrivning

Kokbok "Hamburgare och Texmex". I jättefint skick! Kokboken är full av recept på tillbehör så som ketchup, goda salsor till hamburgebröd och pommes frites.

Bokbeskrivning: Här hittar man saftiga burgare med smakrika tillbehör och perfekta hamburgerbröd, kryddiga tacos med kött, fisk och kyckling, tortillabröd, guacamole, matiga bönröror och heta, fruktiga salsor med chili och massor av fräscht doftande mynta och koriander. Lika perfekt mat när man är sugen på lite vardagslyx som när det är dags att bjuda familjen och vännerna på en riktigt härlig helgmiddag! Till recepten i den här boken har Lena Söderström hämtat inspiration både från USA:s klassiska hamburgerkultur och från det färgstarka texmexköket, med rötter i Texas och på den amerikanska sydvästkusten på gränsen mellan USA och Mexiko. Nu finns denna uppskattade storsäljare äntligen i ny mjukbandsutgåva!

Samfraktar givetvis om du vinner fler av mina auktioner. Vi har utekatt i hemmet och tvättar parfymfritt men kan tyvärr inte svara för ev tidigare ägare. Jag synar alla varor så bra jag kan och beskriver skick i annonsen. Vid frågor är det bara att skriva ett meddelande så försöker jag svara så snabbt som möjligt!

Objektsnr 627773391

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 26 mar 15:42

”Hamburgare och texmex” kokbok

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Auktionen avslutades utan bud

Jojoryden

Åkersberga, Sverige

5.0

Jojoryden

Verifierad

Toppsäljare

320 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?