Beskrivning

Den nakna kockens återkomst av Jamie Oliver. Detta är boken bakom TV-succén och just detta exemplar är från originalutgåvan i Sverige 2002

I mina andra auktioner finner du ”Den nakna kocken” samt ”Jamies kök” även de av Jamie Oliver.

Den nakna kockens återkomst är Jamie Olivers andra kokbok. På samma sätt som i tv-programmen och hans föregående kokbok (Den nakna kocken) är den här boken präglad av hans omisskännliga stil.

Jamie Olivers passion för enkel och god mat har fått ett enormt gensvar både i Sverige och runt om i världen. Efter succén i TV med matprogrammet Den nakna kocken och boken med samma namn är han nu tillbaka. Med sin rättframma och avspända stil och okomplicerade matlagning lyfter han ner den goda maten från finsmakarnas höjder och lockar oss in i köket med nya aptitretande recept och fräscha perspektiv på gamla favoriträtter. Här finns allt från fräcka frukostar, robusta stekar och fenomenala fiskanrättningar, till tapas, drinkar och läckra desserter.

Jamie Oliver är lika charmigt oemotståndlig i bokform som på tv.

Massor av bra recept och fina bilder av såväl mat som kock gör detta till en favoritbok. Oliver lyckas i sin ambition att ge alla självförtroende att våga experimentera.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i svartvitt och färg som inspiration till de förtecknade recepten.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 250/200 mm
Ryggbredd ca 25 mm
Vikt ca 1050 gram
Sidantal 288
Författare Jamie Oliver
Förlag Albert Bonniers förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2002 (andra tryckningen)
ISBN 91-0-010069-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630306608

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 18:31

Den nakna kockens återkomst - originalutgåvan

Utropspris

|0 Bud

60 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?