Beskrivning

Gatans mat - en kokbok till förmån för hemlösa – en annorlunda och spännande kokbok i stort format i nyskick

GATANS MAT är en vackert fotograferad, inbunden coffe table-bok med recept från Sveriges främsta kockar genom tiderna, matrebeller, politiker och eldsjälar - varvat med levnadsberättelser av John Arthur Ekebert, överlevnadskonstnär och registrerad hemlös.

Gatans Mat är ett privat initiativ från kocken Magnus Hansson. Magnus har bjudit in en mix av kollegor, från stjärnkockar till matrebeller, politiker, inspiratörer och eldsjälar. Människor som av olika anledningar vill stötta detta initiativ. Dessutom finns en unik receptsamling från några av Sveriges främsta kockar genom tiderna.

Kockar och stjärnkockar (Leif Mannerström, Mathias Dahlgren, Melker Anderson m.fl.) och kreativa personer, politiker (!) är med i boken och har ställt upp med sina recept. Vi har även Andreas Kjörling som skriver om mat och dryck i kombination.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med spännande fotografier i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 290/240 mm
Ryggbredd ca 18 mm
Vikt ca 1180 gram
Sidantal 180
Författare John Arthur Ekebert
Förlag Magnus Hansson
Språk svenska
Utgivningsår 2013
ISBN 91-980717-0-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630307523

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 18:38

Gatans mat - en kokbok till förmån för hemlösa

Slutpris

|

45 kr

Auktionen är avslutad

Deepfield vann auktionen

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?