Beskrivning

Kantarellkokboken, av Katja Palmdahl

Tillgången på kantareller bara ökar. Våra skogar är fullkomligt översållade med dessa fantastiska svampar. Men vad kan man då göra med dem mer än soppa, soppa och soppa? Tryter fantasin är detta boken för dig.

De första små guldklimparna till kantareller dyker upp runt midsommar. Senare på hösten dyker trattkantarellerna upp. Så vad ska man göra med dessa fantastiska matsvampar? Tryter fantasin är detta boken att ta fram. Utöver skogs- och svampfotografier innehåller den Katja Palmdahls 35 recept för kantareller. Kocken Katja Palmdahls recept på skogens guld får det garanterat att vattnas i munnen.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Själva boken, inlagan i sina pärmar, är i nyskick och på omslaget finns det några obetydliga, mycket svaga fläckar. Den är mycket rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg och svartvitt, dels av de omskrivna maträtterna, dels med miljöbilder från skog och mark.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 219/220 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 580 gram
Sidantal 127
Författare Katja Palmdahl
Förlag B Wahlströms bokförlag
Utgivningsår 2002
Språk svenska
ISBN 91-32-32802-8

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630486196

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:38

Kantarellkokboken

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?