Beskrivning

Itrims kokbok - lätta recept med Handflatemetoden

Den första kokboken, ”Itrims kokbok - Lätta recept med Handflatemetoden” innehåller ett 70-tal recept och hjälp att planera dagens alla måltider, såväl mättande frukostar och nyttiga mellanmål som lättlagade luncher, varierad middagsmat och lite lyxigare festrätter.

Kopplat till varje recept finns tydliga instruktioner hur du ska använda Itrims Handflatemetod när man storleksbedömer din portion. Handflatemetod är en variant av tallriksmodellen fast du tittar inte enbart på proportioner utan också på mängden protein/kolhydrat anpassat efter storleken på din handflata och knytnäve. Enkelt och logiskt, utan att behöva väga maten eller räkna kalorier.

Itrims kokbok - Lätta recept med Handflatemetoden innehåller även praktiska tips för de som vill lägga om sina matvanor och få ett lättare och friskare liv.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är i ett mycket gott bruksskick, ganska nära nyskick. Det finns ett visst slitage på pärmarnas nedre hörn. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 248/216 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 665 gram
Sidantal 128
Förlag Itrim/Safir förlag AB
Språk svenska
Utgivningsår 2010
ISBN 91-86689-00-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630486355

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:40

Itrims kokbok - lätta recept med Handflatemetoden

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?