Beskrivning

Espresso Culture & Cuisine. Detta är den engelskspråkiga originalutgåvan av boken. Den kom senare (1998) att publiceras på svenska och gavs då ut av Damm Förlag AB (svenska titeln är Espresso Kultur & Cuisine)

Espresso har blivit ett väsentligt inslag i dagens stadsliv. Dess djupa färg och fylliga smak gör den unik. Den är en gudadryck för livsnjutare och drömmare.

Den här boken, ESPRESSO Culture & Cuisine – hyllar denna speciella dryck med romantiska bilder, ljuva ord och utsökta recept.

En läcker liten bok för alla er som älskar espresso och Nespresso. Läs själv, eller ge bort som en fin liten present (i och med att boken är i nyskick).

Den häftade boken (s k danskt band) i förlagets dekorerade ”pärmar” är helt ny och i nyskick och oläst. Boken är illustrerad med läckra fotografier, övervägande i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 228/140 mm
Ryggbredd ca 10 mm
Vikt ca 280 gram
Sidantal 96
Författare Karl Petzke
Förlag Cronicle Books, San Francisco
Språk engelska
Utgivningsår 1994
ISBN 0-8118-0650-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631651807

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 18:49

Espresso Culture & Cuisine

Utropspris

|0 Bud

55 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 972 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?