Beskrivning

Begagnad bok i nära nyskick förutom lätt solblekt i övre kant på bokomslaget. Se bilder. Insida av bok som ny.

Tryckår:2015
Förlag:Warne Förlag
Antal sidor: 183

Bokbeskrivning: Den legendariske konditorn Birger Lundgren har lagt ner stor möda för att göra framställningen så lättöverskådlig som möjligt, till exempel genom tydliga instruktioner för genomförandet och med recept i tabellform. Dessutom ingår avsnitt med nyttig information om grundläggande tekniker och redskap.

Recepten varierar i svårighetsgrad allt från recept som envar bör kunna behärska, som t. ex. kola och ischoklad till professionellt tillverkade praliner som likörpraliner och montelimar. Du får dessutom noggranna instruktioner med foton och teckningar hur man gör buteljgris i marsipan och tittägg. Tydliga markeringar anger vad som är grundrecept.

Boken utgör en gedigen grund för arbete med choklad, praliner, marsipan och karameller. Boken ingår i Konditorserien en guldgruva för yrkeskonditorer och elever under utbildning.

För bearbetning och faktagranskning svarar konditor Lars Pautke, Berzelii Choklad & Konfekt i Göteborg samt tekn.dr. Reidar Lyng. "

"Birger Lundgrens nya bok är ett måste i varje skola, branschföretag och bagar-konditorhem. Men även den intresserade privatpersonen har stor nytta av den genom dess lättillgängliga pedagogiska uppläggning." (Magnus Magnusson, Tidningen Bröd nr 8 2005)

Objektsnr 629638554

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 12:57

Choklad, praliner, marsipan & karameller, konditori

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Auktionen avslutades utan bud

frokenspiskummin

Söderåkra, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

486 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?