Beskrivning

Bene Bene, av Malin Andersson med förord av Staffan Heimerson

Det älskade italienska köket har mer eller mindre förvandlats till att bli svensk husmanskost. Enkelheten är förmodligen en av hemligheterna - vem som helst svänger lätt ihop en läcker pasta när man får oväntat besök eller maten måste fram snabbt på bordet. Sundheten är en annan, för inget kök har som det italienska stått modell för den hälsosamma och uppskattade medelhavsmaten.

Mat & Vänner har tagit fram en kokbok där du hittar både basrecepten och rätterna som utmanar dig - en fantastisk bok, som ger dig den bas du behöver för att laga rätter ur det italienska köket. Här finns rätter både för den ovane kocken och för den mer avancerade. Till varje rätt finns dessutom en vinrekommendation.

Recepten är uppdelade i Antipasti, Pasta & Risotto, Carne & Pesce, Pizza & Pane samt Dolce. Tomatsåsen, gremolatan, carpaccion, risotton, osso bucon, saltimboccan, den godaste pizzadegen, tiramisùn, panna cottan - du hittar dem alla i Bene, bene!

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med härliga fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 252/196 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 735 gram
Sidantal 134
Författare Malin Andersson
Förlag Mat & Vänner Förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2009
ISBN 91-977180-6-6

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630168429

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 18:11

Bene Bene – läcker bok om italiensk mat

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?