Beskrivning

Solens mat - en matreseguide till Italien av populäre TV-profilen Bo Hagström

Att Bo Hagström är en passionerad och hängiven matturist har inte kunnat undgå någon som sett den kritikerrosade TV-serien SOLENS MAT. Drömmer du också om att få dofta och smaka på det genuina Italien bortom allfarvägarnas turistfällor? Då är det bara att packa väskorna, ta fram den stora kylväskan och hänga med. Nu bär det av på fem matresor för alla sinnen till landskapen Toscana, Umbrien, Marche, Emilia-Romagna och Lazio.

I denna matturistens reseguide delar Bo Hagström generöst med sig av all sin kunskap om den italienska matkulturen. Du får hjälp att hitta okända smultronställen såsom matmarknader, vingårdar, färgstarka byfester, små lokala matproducenter och lantliga trattorior där man fortfarande lagar de genuina rätterna.

Bo Hagström bjuder in till en värld fylld med spännande smaker och dofter som oftast annars går turistens sinnen förbi. I ett utförligt kapitel ges även praktiska råd om hur man hittar, bär hem och använder skatterna från det italienska köket.

Boken är gjord i samarbete med SVT. Den är rikligt illustrerad med bilder tagna av fotograf Per Anders Rudelius.

"Jag reser i smakernas och dofternas värld. Här heter vägarna vin, olivolja, ost, skinka och bröd. Mina monument är fåraherdar, vinbönder, olivplockare och en gammal mamma i köket. Och souvenirerna jag bär med mig hem är doftminnen och smakupplevelser i både tid och rum; här finns människornas historia, och här finns alla platsers innersta väsen, geografin och klimatet." BO HAGSTRÖM

"Ett bättre reseprogram har inte gjorts ... Ett program att bli lycklig av".

Den häftade boken (s k danskt band/mjukband) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med vackra fotografier i färg från de omskrivna italienska regionerna samt matbilder från marknader, restauranger och inte minst de förtecknade recepten.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 232/162 mm
Ryggbredd ca 18 mm
Vikt ca 570 gram
Sidantal 221
Författare Bo Hagström
Förlag ICA bokförlag
Språk svenska
Utgivningsår 2008
ISBN 91-534-3160-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630169263

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 18:15

Solens mat - en matreseguide till Italien

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?