Beskrivning

Bo Hagströms kokbok, av populäre TV-profilen Bo Hagström

Bo Hagströms bästa recept

I Bo Hagströms kokbok hyllas både den traditionella svenska husmanskosten och den lätta medelhavsmaten som älskas av så många. Här möts smakerna sött, surt, salt och beskt i kombinationer som väcker både minnen och inspiration. Med fokus på råvaror av hög kvalitet visar Bo Hagström hur man enkelt kan laga smakrik mat med mindre fett. Den nyttiga medelhavsdieten med olivolja, färska örter och mycket grönsaker präglar många av recepten i boken. Vi får också en djupare kunskap om hur matens kemi fungerar i köket.

Bo Hagströms passion för mat kryddas med färgstarka minnen från många år vid spisen. Vi får känna smaken av både Hildas äggakaka från Österlen och Mussolinis militärkex från Italien.

De läckra matbilderna är tagna av fotograf Tine Guth Linse.

"Efter alla mina matresor tar jag nu kappsäcken med mig in i köket. Här dukar jag upp matupplevelser från både mormors skånska kök och den rika matkulturen kring Medelhavet. I min kappsäck finns ingredienser till mat som smakar kärlek, längtan och nostalgi. Den är också fylld med massor av tålamod, för mycket av den goda maten är väntans mat." / Bo Hagström

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Det finns en enkel dedikation på försättsbladet undertecknad av författaren. Boken är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg från Bosses brokiga liv till, inte minst, de förtecknade recepten.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 250/200 mm
Ryggbredd ca 22 mm
Vikt ca 870 gram
Sidantal 191
Författare Bo Hagström
Förlag ICA bokförlag
Språk svenska
Utgivningsår 2009
ISBN 91-534-3391-0

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630169393

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 18:16

Bo Hagströms kokbok

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?