Beskrivning

En attraktiv och användbar kokbok för matroade och reslystna livsnjutare - Italien som tema för en kulinarisk upptäcktsfärd.

Denna bok liksom en annan i samma serie, Det franska köket, som finns i en annan av mina auktioner, är bland det bästa som utgivits om italiensk och fransk matlagning - båda är verkliga klassiker och mycket användbara! Köper du båda så finns det mycket pengar att spara i portokostnad.

Inget annat land är så förknippat med vår längtan efter sol, ljumma vindar och blått hav som Italien. Och strax dyker matminnena upp: en enkel måltid under bar himmel, ångande pasta, doften av nyriven parmesanost, ett gott lantvin…

Här hittar du 230 välkända och omtyckta recept från alla kulinariska regioner i Italien. Var och en av de åtta regionerna har fått ett eget kapitel, där man får veta lite om landskapet och typiska produkter inklusive vin, om människorna, traditionerna och sevärdheterna.

Därefter presenteras regionens recept, från antipasti till dolci. Med sina utsökta färgbilder på både mat, kulturliv och natur är det en upplevelse att bara bläddra i boken.

Den inbundna boken (klotband/kartonnage) i stort format i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 285/225 mm
Ryggbredd ca 25 mm
Vikt ca 1610 gram
Sidantal 320
Författare Reinhardt Hess och Sabine Sälzer
Förlag ICA Bokförlag
Språk svenska
Utgivningsår 1997 (1:a utgåvan, 5:e tryckningen)
ISBN 91-534-1326-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630171534

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 18:25

Det italienska köket. Typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner

Utropspris

|0 Bud

130 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?