Beskrivning

Förälskad i olivolja

En bok av Fernando Di Luca om vägen till den goda olivoljan.

I tusentals år har olivoljan givit hälsa och smak åt de goda köken runt Medelhavet. Den traditionen har nu blivit vår. Allt fler väljer att ersätta smör och margarin med detta naturens egen gröna guld.

Men vilken olivolja skall jag välja? Och Varför? Du behöver kunskap. Att bara läsa på flaskornas etiketter räcker inte. Det är som med vin, först när du smakar avslöjar olivoljan sitt rätta värde. Först när du inser att varje flaska god olivolja är en individ, förstår du att nyttja den rätt; rätt olja till rätt mat, rätt prisläge vid rätt tillfälle. Den goda olivoljan är således inte bara ett flytande nyttigare fett. Det är en krydda, oändligt nyansrik.

I den här boken får du följa olivens väg via odling, skörd, pressning, provsmakning, förvaring. Varje steg regleras av naturens egna lagar. Den producent som inte följer dem avslöjas obönhörligt.

Boken avslutas med en receptdel, med varje recept noggrant valt för att den goda olivoljans hemlighet skall avslöjas och bli din!

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med vackra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 285/215 mm
Ryggbredd ca 14 mm
Vikt ca 740 gram
Sidantal 139
Författare Fernando Di Luca / Lars Falk
Förlag Di Luca & Di Luca AB
Språk svenska
Utgivningsår 2000
ISBN 91-630-8310-8

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630308125

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 18:43

Förälskad i olivolja

Utropspris

|0 Bud

60 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen