Beskrivning

Titel: Sport Smoothies

Utgiven/tryckt: 2018

Språk: Svenska

Antal sidor: 160

Format: Ungefär 15.24 x 1.52 x 21.59 cm

Det finns inga synliga skador på boken, och innehållet är i nästan nyskick.

Idrottare älskar smoothies eftersom de erbjuder ett enkelt, läckert sätt att få i sig de näringsämnen de behöver. Sport Smoothies erbjuder mer än 60 fullt illustrerade smoothierecept för före och efter träning, för att bygga muskler och för att ladda kolhydrater.

Smoothies är en av de mest idrottsvänliga dryckerna. Genom att packa in de näringsämnen, kalorier och återfuktning som är så avgörande för atletisk prestation, är smoothies ett idrottsvänligt sätt att ge energi till kroppen och återhämta sig efter träningspass.

Med Sport Smoothies kan idrottare välja den smoothie som bäst fyller träningsmålen för varje dag – eller bara välja de smaker de är på humör för. Varje Sport Smoothie-recept innehåller en smakrik mix av 4-6 hälsosamma ingredienser som är lätta att hitta i vilken mataffär som helst. Genom att kombinera de unika fördelarna med en mängd olika frukter, grönsaker, nötsmör och frön, erbjuder Sport Smoothies fantastiska smaker för idrottare för att förbättra deras hälsa och återhämtning.

Objektsnr 630474494

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:09

Sport Smoothies Nyttigt, Gott, Enkelt

Utropspris

|0 Bud

119 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?