Beskrivning

Sommar med Ernst – mat, blommor & fix. Detta exemplar har på försättsbladets baksida en charmig dedikation med en liten teckning signerad av Ernst Kirchsteiger

När Ernst Kirchsteiger firar sommar gör han det med ena metern i hängmattan och den andra i verktygslådan. Sommaren är lika delar kontemplation och kreativitet. Det är nu vi har tid och lust att gå loss på projekt och laga lagom lättjefull mat.

Vi är förvirrade bönder allihop. Vi låtsas vara storstadsmänniskor och urbana, men inom oss finns en längtan efter att gräva, dona i trädgården, sätta en bröddeg, måla om just det där handfasta som vi fått armar och hjärna för att göra.

I Sommar med Ernst ryker både strumpor och skor när vår folkkäre inredare bjuder in läsarna till sin sommarvärld. Vi får lära oss allt från att sy hissgardiner till att grilla kräftor. Ernst bjuder på sina smartaste fix för sommarstugan och lagar mat i det fria. Det vankas somriga recept, ärliga material och fiffiga lösningar. Allt färgsatt med vackra bilder från Ernst egen sommar.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Den är rikligt illustrerad med härliga fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 270/200 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 665 gram
Sidantal 128
Recept, fix och teckningar Ernst Kirchsteiger
Författare Mia Gahne
Förlag ICA Bokförlag
Språk svenska
Utgivningsår 2010
ISBN 91-534-3451-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630305963

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 18:27

Sommar med Ernst – mat, blommor & fix

Utropspris

|0 Bud

140 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?