Beskrivning

Ekologiska smaker Äkta matglädje Äkta råvaror, av Henrik Arkåsen

Ekologiska smaker är en kokbok och en inspirationskälla till smakrik och sund mat baserad på ekologiska och naturliga råvaror. Enkel och nyttig mat som kan lagas av ingredienser som du hittar i en vanlig mataffär.

Boken innehåller ett 80-tal recept på vardagsmat, lättlagad festmat, goda efterrätter, hembakat bröd och grundrecept på fonder och såser. Varje rätt är illustrerad med inbjudande och härliga mat- och miljöbilder.

Intresset för ekologisk mat är stort idag och vi får ständigt nya fakta att ta ställning till, men det finns enkla vägar och små förändringar som gör stor skillnad. Boken innehåller lättillgängliga fakta om varför ekologisk mat är bra för vår hälsa och för miljön. Du får också en rad handfasta tips på hur du kan tänka när du planerar dina inköp och handlar mat, en guide till miljömärkning, kockens tips för enklare matlagning, en säsongsguide och lästips för den som vill veta mer.

Henrik Arkåsen är kock och utbildad i Grythyttan. Tillsammans med sin fru och två vänner driver han restaurangerna Saltmagasinet och Gusto i Västervik samt butiken Ost & Deli. Saltmagasinet har blivit utsedd till Västerviks bästa krog i White-guide flera år i rad och Henrik och hans kollegor har redan från start fokuserat på att använda ekologiska och lokalt producerade råvaror. Henrik är en av drivkrafterna bakom den lokala marknaden Smaka på Tjust, en höstmarknad för närproducerade råvaror och hantverk.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är förlagsny och oläst! Den är rikligt illustrerad med vackra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 245/190 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 750 gram
Sidantal 168
Författare Henrik Arkåsen
Förlag Kummin Bokförlag
Utgivningsår 2008
Språk svenska
ISBN 91-975240-7-0

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630309768

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 18:54

Ekologiska smaker Äkta matglädje Äkta råvaror

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen