Beskrivning

Gårdarnas mat. Laga mat med omsorg om dig själv & naturen, av Maximillian Lundin

Intresset för att handla och laga närproducerat och miljömedvetet är större än någonsin. Ekologiskt och biodynamiskt står för bättre näringsinnehåll, godare smak, längre hållbarhet och ett mer hållbart jordbruk.
Ekologisk och närproducerad mat är inte längre något som serveras på alternativa vegokrogar utan även på trendiga gourmetrestauranger. Den är inte bara bättre för miljön och hälsan. Den SMAKAR bättre också. Mat som är odlad och tillagad med omsorg. Mat som får ta tid.

Som kock har Maximillian Lundin jobbat med närproducerade och ekologiska produkter i många år. Han följer säsongernas utbud med ett näst intill religiöst driv och vill med denna bok visa vägen från en allt-finns-alltid-mentalitet till en mer medveten matlagning full av möjligheter bortom stuvade kålrötter.

Boken speglar de olika årstidernas skiftande förutsättningar i ett kök. Inför varje säsongsbyte åker Max ut till producenterna och samlar på sig varor, pratar lite om säsongen och förutsättningar för produktionen. Sedan följer förrätter, varmrätter och efterrätter uppdelade efter vinter, vår, sommar och höst – totalt ett sextiotal recept.

Maximillian Lundin har varit kökschef på Street Restaurang. Idag är han produktansvarig och kock på Årstiderna, en av Nordens största ekologiska grönsaksodlare. Han har tidigare arbetat på bl. a. Saltzburger Hof i Badgastein, Gyldene Freden i Stockholm, Le Canard i Oslo samt på Franska Matsalen i Stockholm.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 260/195 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 750 gram
Sidantal 152
Författare Maximillian Lundin
Förlag Prisma
Språk svenska
Utgivningsår 2008
ISBN 91-518-4922-5

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630309929

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 18:55

Gårdarnas mat - Laga mat med omsorg om dig själv & naturen av Maximillian Lundin

Utropspris

|0 Bud

65 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 957 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?