Beskrivning

Fredrik Erikssons Middagstips – från TV4:s Nyhetsmorgon

Fredrik Eriksson, mannen bakom Villa Källhagen, TV-kocken, Europamästare, Årets kock 1987 och Kockarnas kock, har samlat 48 av sina middagstips från TV4:s Nyhetsmorgon i denna bok och kryddat recepten med minnen och anekdoter. Dessutom bjuder han på 12 gröna tillbehör som är fräscha, nyttiga och dessutom vackra att se på.

Här öppnar han köksdörren och bjuder in till fyra platser som betyder mycket för honom. Det blir ett besök hemma i köket, sen tar vi en tur till Provence där Fredrik lade grunden för sin fantastiska matlagning. Efter det besöker vi honom på Villa Källhagen, ett sinnenas hus som var basen för hans matlagning. Och till sist åker vi ut på den sörmländska landsbygden och får en rejäl lektion i hur man odlar potatis.

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är i ett mycket gott bruksskick, mycket nära nyskick. Det finns endast ett obetydligt slitage på omslagets kanter. En dedikation, undertecknad av krögaren själv, på försättsbladet. Boken är rikligt illustrerad med inspirerande och läckra fotografier huvudsakligen i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 275/230 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 985 gram
Sidantal 158
Författare Fredrik Eriksson
Förlag 4 Vision/TV4
Språk svenska
Utgivningsår 2000 (första upplagan, första tryckningen)
ISBN 91-89406-22-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 630759652

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 17:33

Fredrik Erikssons Middagstips – från TV4:s Nyhetsmorgon

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 961 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?