Beskrivning

Säljer från min kokbokssamling 1 kokbok på svenska av Jamie Oliver. Härlig inspirerande bok p 336 sidor med många bra recept.

Bokbeskrivning:

I kapitel för kapitel går Jamie igenom tillagningsmetoder som stekning, grillning, pochering, ångkokning, bakning och bräsering. I inspirerande texter och närbilder visas hur man på bästa sätt hackar grönsaker, filear fisk, styckar kyckling och formar pasta. Här finns mer än 100 recept som alla bär Jamie Olivers omisskännliga prägel av charm och lättsamhet. Jamies kök är inte någon traditionell baskokbok. Den kan snarare ses som en inspirationskälla till att börja experimentera med recept och tillagningsmetoder som man kanske inte tidigare vågat sig på. Här finns inga enkla standardrecept, istället lär vi oss att laga förstklassiga maträtter, fast på ett enkelt och roligt sätt.

Boken har legat oläst i en boktrave, vikten är på drygt 1,8 kg. Säljer p g a flytt flera böcker som läggs ut löpande ur en boksamling, har samfrakt om intresse finns.

Kommer från ett djur och rökfritt hem. Skickar med DHL eller Schenker som är spårbart.Använder mig av Traderas vinnarmejl där all betalinfo finns.

Objektsnr 631114764

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 20:17

Oanvänd stor kokbok Jamies kök av Jamie Oliver

Utropspris

|0 Bud

60 kr

Slutar om

Tymallus

Vaxholm , Sverige

4.9

Tymallus

Verifierad

Toppsäljare

448 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?