Beskrivning

ALLTID HUNGRIG - RENÉE VOLTAIRES MAT, utgiven av Albert Bonniers Förlag. Inbunden, 19,5*26 cm, 221 sidor, i mycket fint skick.
Renée Voltaire är alltid hungrig. Hungrig på mat och på livet i stort. När hon lagar mat är det med full speed på spisen. Få ingredienser, utan krångel men också hälsosamt: "High Energy Living" - mat för en jäktad storstadsmänniska.
Kakor till barnkalaset eller "tokveggo" - Renée lagar maten med samma glädje och humor. Hon är en ivrig förespråkare av ekologisk mat, men utan överdrifter - man måste få matsynda också. Det kallar Renée Voltaire för livets yin och yang, båda aspekterna är lika viktiga.
Omslaget till Alltid hungrig ser ut som en griffeltavla. Maneret signalerar spontanitet och ledighet - och det verkar som om maten är tänkt att lagas på det sättet. Kocken Renée Voltaire satsar till stor del på vegetariska (och då gärna ekologiskt odlade) ingredienser. Aubergine, zucchini och kikärtor förekommer ofta, men här finns även recept på kött-, fisk- och skaldjursrätter.
Recepten är enkla och pedagogiska och det är få rätter som innehåller mer än sju ingredienser. Man ska alltså inte vara rädd för att behöva irra omkring i matbutiken med långa inköpslistor för att kunna laga den här maten.
Innehåll: Plock- och mingelmat, Söndagsbrunch, Under vattenytan, Fågel och kött, Pris, pasta och gryn, Tokveggo, Tårtor, bullar och kakor, Sött och sånt, Drinkar och shakes, Bröd, Såser och dip, Smårätter och tillbehör, Partymat, Måsten i skafferiet, Grundrecept.

Vikt: 1025gr + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Jag skickar varan så snart jag hinner efter att jag fått betalt. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett korrekt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. God kommunikation brukar ge både nöjda köpare och säljare!

Rök- och djurfritt hem, varsamt hanterade kläder tvättade enligt tvättmärkning.
Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt med Schenker som jag alltid erbjuder som alternativ eftersom varan då är försäkrad.

Objektnr 631769193

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 22:32

ALLTID HUNGRIG - RENÉE VOLTAIRES MAT

Pris

90 kr

adlihtam

Sundbyberg, Sverige

5.0

adlihtam

Verifierad

Toppsäljare

4 841 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?