Beskrivning

Välgörenhetsauktion till förmån för RÖDA KORSET som har gott anseende och vilkas hjälp verkligen behövs. De samarbetar med Röda halvmånen och hjälper till i Gaza.
Läs mer på Röda korsets hemsida. https://www.rodakorset.se/var-varld/har-arbetar-vi/palestina/gaza/
Inga pengar går till mig
förutom den faktiska portokostnaden. Tradera ombesörjer insättningen så du kan vara helt säker på att pengarna kommer fram.

Hoppas på många bud! Stötta en god sak och få ett vackert armband!


Äkta månsten/moonstone och solsten/sunstone har jag använt till detta fina chipsarmband. Dessutom 10 mm glittriga kvartskristaller (bergkristall) med hela 128 facetter. Snygga mellandelar i tibetsilver, dvs antiksilver färg, med fina små snirklor.

Månstenen är månadsten för juni.
Läs mer om vad kristallerna symboliserar längre ner.


Armbandet är trätt på stark stretchtråd och mäter cirka 18 cm, som passar de flesta kvinnor.

Handla för 400 kr och få fri frakt plus en liten present!
Fri frakt-erbjudande gäller endast inom Sverige, men present får alla som kommer upp i summan.

Handgjort och designat av mig.


För den som är intresserad av den andliga aspekten av stenar, kristaller och mineraler har jag saxat följande åsikter på nätet:

Månsten
står för receptivitet * gudinnan * mystik
Månstenen påminner oss om den stillsamma kraften hos tålamod och väntan i tillförsikt. Den har fått sitt namn från månen ljus som vägleder oss om natten. Precis som månen och som din inre visdom speglarmånstenen tillbaks det ljus som faller på den i ett vackert och magiskt skimmer. Månstenens natur är receptivitet och acceptans, att i stillhet betrakta livets skeenden, årstiders växlingar, dygnets rörelse mellan natt och dag. Den vakar över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem. Månstenen beskyddar oss i livets olika cykler.
Den används ofta som talisman för fruktsamhet och graviditet, hjälper oss att navigera natt som dag, i naturens cykler och livets mysterium.

Månsten finns som vit, svart, grå och persikofärgad. Den persikofärgade står för fruktsamhet, den vita för fullmåne och månljuset (en cykel blir komplett) och den svarta för nymåne eller svartmåne (då man kan starta nya projekt)

Månadssten: Juni

Solsten
lär vara en sten som höjer energin för överflöd. Den sägs attrahera berömmelse och välstånd och kan vara en bra sten för den som vill öka sin position på till exempelvis en arbetsplats. Solsten sägs vara fylld av lycka och magisk solenergi! Den sägs även lindra stress
och rädslor för att bli övergiven.

Egenskaper hos Solsten
* Lär ge trygghet och styrka
* Sägs bringa överflöd, välstånd och vitalitet
* Kan användas för manifesteringsarbete

Det finns inga vetenskapliga bevis för kristallers egenskaper, det
är att betrakta som symbolik och fokalpunkt för ens intentioner. Däremot kan man framkalla gynnsamma placeboeffekter genom att meditera över kristaller.


Kika gärna runt på mina övriga auktioner. Har mycket inne nu och lägger upp mer löpande. Självklart samfrakt och justerar portot. Ansvarar inte för postens hantering, men packar omsorgsfullt, postar hos ombudet och lägger inte på lådan. Erbjuder spårbart alternativ.

Objektsnr 629250213

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj för insamlingen

Mån 6 maj 02:39

DONATION RÖDA KORSET! Äkta Moonstone Sunstone Bergkristall Chips Kristaller

Pris

90 kr

Slutar om

För en god sak

Överskottet av försäljningen går till insamlingen
Svenska Röda Korset

SussieO

Härnösand, Sverige

5.0

SussieO

Verifierad

Toppsäljare

396 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?