Beskrivning

I väldigt gott skick, använt den i cirka 4 månaden men pga byte till större akvarium behövde jag inte detta längre. Akvariumet fungerar bra, pumpen är bra, har ett filter i den som jag använt 1 vecka. Doppvärmaren fungerar också bra förutom att fästet av sugpropparna är det bara en av sugpropparna som fastnar, men den sitter utmärkt ändån. Övrigt är den redo för startas!
Finns inga spricker och den läcker inte!

Vid frågor kontakta mig

Beskrivning från internet:
Leddy 60 från Aquael är ett komplett akvariepaket på 54 liter med energisnål LED-belysning på 7 w, pump, filter och 50w doppvärmare. Detta klassiska akvarium har ett stilrent lock i tålig formgjuten plast med en stor foderlucka som gör det enkelt att mata fiskarna och utföra det vardagliga underhållet. Akvariumet är sammanfogat med svart silikon som ger ett stilrent intryck.

Fullspektrumbelysningen består av en LED-lampa som man klämmer fast på insidan av locket och ger en god återspegling av fiskarnas och akvarieväxternas naturliga färger. LED-belysningens livslängd är cirka 50 tusen timmar, vilket innebär att det kan gå 8-10 år mellan varje byte (beroende på hur stor del av dygnet den används). LED-belysningen har tre olika lägen som justeras med strömbrytaren: vitt ljus, vitt och blått ljus samt endast blått ljus.

Ett internt Fan 1+ filter förbättrar vattenkvalitén och doppvärmaren ställs in på önskad temperatur och slår sedan av sig automatiskt när den uppnår den här inställningen.

Detta är ett rektangulärt helglasakvarium som passar utmärkt för såväl nybörjare som avancerade entusiaster som vill att det ska vara superenkelt att komma igång!

Följande utrustning ingår:

Akvarium 54 liter
Dimensioner: 60 x 30 x 30 cm
Pump med filter
50w doppvärmare
Lock med kraftig LED lampa 7 w

Objektsnr 631364741

Visningar 12

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 21:46

Aquael Leddy 60 - Akvariepaket 54 liter

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

Hämtas i

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?