Beskrivning

Tetra Aquasafe 100ml

Tetra Aquasafe är ett reningsmedel som omedelbart renar aggressivt kranvatten till naturligt akvarievatten som är lämpligt för fiskar.

De ämnen i kranvattnet som är skadliga för fiskar neutraliseras - klor tas bort helt och tungmetaller som exempelvis koppar, zink och bly binds helt och permanent.

Livsnödvändiga ämnen som förekommer i fiskarnas naturliga miljöer läggs till - jod för vitalisering, magnesium för att främja tillväxten och välbefinnandet samt B-vitamin mot stress.

Gälar och slemhinnor skyddas på ett effektivt sätt tack vare vårdande kolloider. BioExtract-formeln med naturliga biopolymerer främjar den naturliga tillväxten av bakterier för en hälsosam livsmiljö för fiskarna.

Medlet är lämpligt att använda tex varje gång kranvatten fylls på i akvariet, vid transport av fiskar eller vid karantänsbehandling.

Reningsmedlet främjar föryngling genom att bidra till en gynnsam miljö samt främjar även växternas tillväxt.

Medlet är även lämpligt att använda i samband med sjukdomsbehandling för att främja förutsättningar för fiskarnas tillfrisknande.

För fiskar i sötvattens- och saltvattensakvarier. Dosering: Tillsätt 5 ml per 10 liter vatten (ett streck motsvarar 10 ml).

Objektsnr 530781571

Visningar 1 011

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tetra Aquasafe 100ml

Pris

53 kr

fiskfarmen

HORNDAL, Sverige

4.9

fiskfarmen

Företag

Toppsäljare

2 976 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?