Beskrivning

Ny och oanvänd.

Modell: Akvarieslott klippgrotta dekoration
Material: Harts
Färg: Grön+Grå
Stil: Europeiskt mode
Storlek (ca): 20 x 8 x 14 cm/7,87 x 3,15 x 5,51 tum
Antal: 1 st

Egenskaper:
SIMULERING ANTIKT SLOTT - Denna akvariedekoration har ett grått slott dekorerat med grönt blad, den medeltida väggen, valven och stendetaljer ger en realistisk känsla medeltid. Akvariedekorationer skulle ge mer smak till din fisktank och ger också skydd för dina fiskar.

TILLVERKAD AV HARTSMATERIAL – detta miljövänliga hartsmaterial är giftfritt, det bleknar inte heller när tiden går. Färgglada landskap gör dina fiskar livskraftiga.Det här slottet ger visuellt intresse för dig och dina fiskar. Hål ger gömställe för dina fiskar att vila och passera för att minska tristess, den är säker att använda i både sötvattens- och saltvattenakvarier.

OPTIMERAD DESIGN – Tillverkad med stor uppmärksamhet på detaljer, hartsmaterialet är stabilt så att det kan stå stadigt och det är bra att gömma sig för dina mindre fiskar där de kan gömma sig eller lägga sina ägg. Inga speciella underhållskrav och är lätt att rengöra.

Notera:
1. Tillåt 1–3 cm skillnad på grund av manuell mätning.
2. På grund av skillnaden mellan olika bildskärmar kan det hända att bilden inte återspeglar den faktiska färgen på objektet. Tack!

Paketet innehåller:
1 x akvariedekoration i slottsform

Objektnr 619072200

Visningar 141

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 jan 00:35

(NY) Akvariedekoration Slott 20x14x8cm *söt/saltvatten* Dekoration till akvarium

Såld för

79 kr
Annonsen är avslutad

pacha

Åryd, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 234 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?