Beskrivning

iPad Pro 9.7 LCD Display & Touch Skärm Komplett - Svart
Passar till: Apple iPad Pro 9.7 (A1673, A1674, A1675)

Betalningsvillkor:

Betalning ska ske inom 3 arbetsdagar efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet.
Enligt Traderas regler är bud bindande, därfär lämnar vi ett dåligt omdöme vid utebliven betalning. Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Leveransvillkor:

Varor skickas normalt inom 3 - 5 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald.

14 dagars ångerrätt:

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Neptune technology Sweden AB. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Neptune technology Sweden AB, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Friskrivningar

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar samt eventuella bild- och skrivfel på hemsidan så som exempelvis fel i produktbeskrivning, tekniska specifikationer och felaktiga priser. Skulle vi upptäcka att ett uppenbart prisfel skett kontaktar vi dig omgående gällande detta. Skulle fel i beskrivning eller bilder upptäckas efter beställning är lagd och/eller mottagen har du självklart rätt att returnera produkten. Kontakta då oss på info@ntstek.se så hjälper vi dig med din retur.

Kundtjänst

Vi gör allt för att svara på våra kunders frågor inom 48 timmar, men ibland är belastningen mycket hög, vilket gör att vi inte alltid har möjlighet att besvara dem som rör kompletterande information såsom extra bilder.

Objektsnr 630586302

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 18:35

iPad Pro 9.7 LCD Display Original & Touch Skärm Komplett - Svart

Pris

1 199 kr

NTStek

Halmstad, Sverige

4.9

NTStek

Företag

Toppsäljare

134 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?