Beskrivning

Funktioner

  • Samtal och meddelanden
  • GPS med trygga zoner
  • Skolläge
  • Stegräknare
  • Alarm och kamera
  • Kommer i fem coola färger
  • Ingen tillgång till sociala medier, internet eller bilddelning
  • Egen föräldraapp
  • 4G, 3G, 2G
  • Realtidsoperativsystem (RTOS)
  • Xploras aktivitetsplattform
  • 2MP-kamera
Låt barnen få en säker och rolig introduktion till den digitala världen med Xploras nya XGO3.

Viktig info

Xploras smartklockor kommer med ett förinstallerat SIM-kort från Xplora. Vid val av annan mobiloperatör än Xplora, tillkommer en serviceavgift för administrering av smartklockan. Läs mer och aktivera smartklockan genom länken. Pris fr. 109 kr/mån. Abbonemang genom Xplora krävs (klicka här!)

En komplett mobil med GPS barn och föräldrar älskar!

Men Xplora kan barn utöka sin lekradie och öva på att ta mer ansvar – en något befriande och spännande process för de flesta barn. Och du som förälder kan luta dig tillbaka (lite mer!) och veta att du kan behålla kontakten – även när ditt barn är ute på egna äventyr!

Fri från internet & sociala medier

Att kunna ha kontakt med barnen under dagen är viktigt för de flesta föräldrar. Men när ett barn presenteras för en smartphone öppnas inte bara möjligheten upp för dig som förälder att ringa och skicka SMS. Du öppnar även upp en helt ny värld för barnet där barnet kan komma i kontakt med vem som helst och exponeras för vad som helst. Då Xploras mobilklockor är fria från internet och sociala medier kan du med gott samvete introducera en Xplora som barnets första mobiltelefon.

Inga distraktioner under skoltid

För att Xplora inte ska störa barnets koncentration i skolan finns ett skolläge i alla Xplora-modeller. Skolläget är en inställning med fasta på/av-tider, som hindrar barn från att använda smartklockan under de angivna tiderna. När skolläget är på fungerar smartklockan uteslutande som en vanlig klocka och inga andra funktioner finns tillgängliga för barnet. Detta styrs av föräldrarna genom vår egen föräldra-app och inte av barnet själv. På så sätt är vår smartklocka för barn inte en distraktion i klassrummet. I föräldra-appen definierar du också enkelt vem ditt barn ska ha kontakt med.

Säkerhet med GPS

Det kan upplevas som en trygghet att man alltid vet var barnen finns, även för barnen. Xplora X6Play och XGO3 har en platstjänst för att indikera var barnet befinner sig – om det skulle komma bort från föräldrarna. Att hantera alla aktiviteter i en modern familj är en utmaning för de flesta. Med Xploras smartklocka för barn kan ditt barn alltid nå dig, och du vet var ditt barn är med den unika GPS-funktionen. I Xploras app får du även besked på din smartphone om barnet går in i eller lämnar en förinställd “säker zon” som t.ex. skolan eller hemmet. Denna funktioner kallas även geostaket – vilket uppskattas enormt hos de föräldrar som använder Xploras smartklocka för barn.

Din data är säker hos Xplora

Det finns otaliga smartklockor för barn på marknaden, och det är inte alltid lika lätt att hitta rätt. Alla känner inte till säkerhetsstandarder eller standarder för strålning, och det är lätt att köpa en produkt som inte uppfyller dessa. Xplora-tjänsterna är baserade på erkända säkerhetsstandarder för datakryptering, datalagring och datakommunikation och har genomgått grundliga säkerhetstester. Xplora X6 Play och XGO3 uppfyller GDPR-bestämmelserna i förhållande till hantera integritet och radera användardata. Produkten uppfyller även europeiska standarder för strålning. Xplora tar integritet, datasäkerhet och konsumenträttigheter på allvar och vi arbetar ständigt för att ge våra kunder en säker och bra produkt.

Xploras aktivitetsplattform

Få ut det mesta av din smartklocka för barn! En av Xploras visioner är att uppmuntra till lek och rörelse och minska skärmtiden. Vi anser att barn bör hitta en balans mellan skärmtid och fysisk aktivitet på egen hand. Av den anledningen skapade Xplora en aktivitetsplattform – där barn belönas för att de är aktiva. I alla klockmodeller finns en stegräknare. Om du ansluter mot plattformen, omvandlas stegen som tas till fiktiva mynt. 1000 steg = 1 mynt. Väl inne på plattformen öppnar sig en värld av roligheter där barnet kan använda sina intjänade mynt för att spela spel, delta i kampanjer och köpa fysiska produkter. Vid köp av klocka ingår planen basic för alla Xplora-användare,

Objektsnr 629014898

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 15:56

Xplora XGO3 Black

Pris

1 690 kr

Slutar om

skarmhusetse

Oskarshamn, Sverige

skarmhusetse

Företag

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?