Beskrivning

SEAGATE EXPANSION PORTABLE EXTERN DRIVE
2 TB USB 3.0 2,5
Funkar bra till datorer, PS5 etc.
Nypris 999kr.

Länk:

https://www.power.se/datorer-och-surfplattor/haarddiskar-och-lagring/extern-lagring/seagate-expansion-portable-extern-haarddisk-2-tb-usb-30-25/p-1202536/store/7102?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIsey8uPyshQMV-BmiAx08ugxxEAQYASABEgJWC_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Produktbeskrivning
Den externa hårddisken Seagate Expansion Portable External Hard Drive är en lättanvänd lösning när du behöver större lagringsutrymme till din dator direkt. Enkel dataöverföring genom drag & drop direkt från lagringsutrymmet med en Windows-dator. Njut av snabb och pålitlig dataöverföring via USB 3.0-anslutning.

Den lilla storleken gör den enkel att ta med

Hårddisken är på 2,5” och liten i storleken. Tack vare den lilla storleken är hårddisken mycket enkel att ta med vart som helst och den behöver ingen separat strömförsörjning för att fungera.

Plug and play

Seagate Expansion Portable Hard Drive är utformad för att vara mycket smidig och enkel att använda. Tack vare optimerad kompatibilitet och snabb USB 3.0-anslutning är det möjligt att överföra filer till den externa hårddisken genom att dra och släppa filer. Att överföra filer mellan hårddisken och din dator är inget krångel.

Objektsnr 629254946

Visningar 142

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 18:52

Seagate Extern Hårddisk 2TB

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?