Beskrivning

Ericsson Krönikan – 125 år av telekommunikation. Boken är tillägnad alla LM:are under de 125 åren, de som är företaget.

Varför låter ett företag skriva sin företagshistoria? Varför skulle någon vilja läsa en sådan?

Oavsett av vilket skäl du läser denna krönika om Ericsson är det meningen att den skall vara underhållande. Om du själv arbetar inom Ericsson är detta din historia. Om du är kund, samarbetspartner, aktieägare eller blott en vänskapligt sinnad främling så är det vår historia – och det är med glädje som vi berättar den”, skriver författarna.

Denna krönika om Telefonaktiebolaget LM Ericsson har få likheter med den traditionella, vördnadsfulla typen av företagshistoria. Författarna bad om fria händer, och resultatet har blivit en fascinerande berättelse. Ericssonkrönikan är också en av den svenska bokbranschens största produktioner någonsin, med en förstaupplaga som överstiger 150 000 exemplar och som utkommer på fyra olika språk: svenska, engelska, spanska och kinesiska. Ericssonkrönikan skildrar hur en märklig man från en fattig familj i ett nordiskt land på väg in i industriåldern år 1876 lade grundstenen till en storkoncern på telekommunikationsområdet, och hur företaget växte och utvecklades och även fortsätter att växa och utvecklas. Det berättas om företagets triumfer och bakslag, och om hur de rätta personerna och teknologierna på något sätt alltid dykt upp i just det ögonblick då de behövdes för att hjälpa företaget till framgång.

Den inbundna, tjocka och ganska tunga boken i förlagets linneklotband med dekorerat skyddsomslag är i ett mycket gott bruksskick, mycket nära nyskick. Rikligt fotoillustrerad med bilder i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 265/215 mm
Ryggbredd ca 38 mm
Vikt ca 1670 gram
Sidantal 480
Författare John Meurling och Richard Jeans
Förlag Informationsförlaget Heimdahls AB
Språk svenska
Utgivningsår 2000
ISBN 91-7736-480-5

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630484251

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:12

Ericsson Krönikan

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 788 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?