Beskrivning

V.g se bilderna! Ursäkta frånvaron av komman i rubriken, jag får bara ha med totalt 80 tecken! ! Snöjade är inte äkta jade, det är en sorts marmor. Sapphire corundum är faktiskt safir, ädelstenarna rubin och safir består av korund. Men det är ju skillnad på stenar och stenar, det här är chipsvarianten. Totalvikt på det här (fick inte heller rum i rubriken) är 272 gram.

Informationen nedan är gemensam för samtliga auktioner av halvädelstenar, så du behöver bara läsa den en gång ifall du bjuder på fler auktioner.

Jag är medveten om att några av bilderna inte är så skarpa. Vill du se någon sten bättre och det inte fungerar för dig att förstora bilden, skicka ett meddelande så ska jag ta ett bättre kort. Jag har tagit fotona med stenarna liggande i pärlrören helt enkelt för att det skulle ta för lång tid annars.
Majoriteten av halvädelstenarna är köpta från USA, från t.ex Beadaholique, Shipwrick Beads och Firemountain Gems. För att underlätta kommande beställningar använde jag konsekvent de engelska namnen på stenarna, på etiketterna. I vissa fall finns det en extra etikett på pärlröret med en förkortning av leverantörens namn och artikelnummer. Alla stenar levereras i de pärlrör du ser på bilderna. Vikten som anges i rubriken är inklusive rören, men de väger inte mycket i sig själva. Siffrorna på etiketterna är måtten i mm. Står det (D/H) på en etikett så betyder det ”Dyed/heated”, dvs en process för att ge t.ex kvarts en annan färg genom färgning/upphettning. Tänk på att färgerna på skärmen kan avvika från verkligheten!
Jag kommer att lägga ut fler auktioner med halvädelstenshängen, Delicas, glaspärlor (bl.a Swarovski), smyckedelar och liknande, allt eftersom jag hinner. Eftersom min artros börjar sprida sig till fingrarna så fungerar det inte längre så bra att hålla på med sånt här, så det är därför jag säljer av mitt ”lager” för att någon annan ska få glädje av dem istället för att de ligger oanvända i ett skåp.

Jag skickar inom 3 arbetsdagar efter att jag fått besked om betalning från Tradera. Jag samfraktar gärna.

Objektnr 632192112

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 21:40

Rodonit turmalin snöflingeobsidian unakit sodalit snöjade serpentin thulit safir

Ledande bud

|

125 kr

Slutar om

xscat

Ängelholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 822 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?