Beskrivning

LÄS:
Denna mössa doftar starkt av mocka/rök. Jag vet inte varför eftersom jag inte röker - det kan ha varit från att jag tidigare köpt den vintage. Var medveten om detta! Jag har ingen lokal kemtvätt för att få det professionellt städat, så det kommer att levereras under de villkor som beskrivs!
Det finns ingen storleksetikett. Ett foto visar ett måttband över hatten. Men jag kan inte bekräfta storleken och vet inte det. Var medveten om detta, då jag inte ansvarar för att kläderna inte passar. Jag har ett XL-huvud och det var för litet.
Förvänta dig inte ett nytt föremål! Detta är en vintage, sliten och använd vara. Det finns fläckar - som märken på pälskanten, lösa trådar, löst pälsband på kepsen, allmänna tecken på slitage, missfärgning och märken på mocka.


Tänk på att mina föremål till salu är vintage och second hand - de har använts! Jag försöker fotografera märkbara skavanker! Men kom ihåg att visst slitage är att vänta med gamla föremål!

Alla storlekar som anges kommer att vara vad etiketten på plagget säger. Jag ansvarar inte för storleken som anges av märket. Jag brukar försöka bifoga bilder på måtten. Om du har några frågor och vill se andra mått, vänligen kontakta mig.

Tänk på att frakt kan ta ganska många dagar! Jag bor på landsbygden utan omedelbar tillgång till ett postkontor!

Tack! Kontakta om du har några frågor :)

Objektsnr 627819158

Visningar 162

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 19:11

Vintage retro mössa hatt keps 60tal 70tal boho folk mocka päls läder fårskinn

Utropspris

|0 Bud

195 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?