Beskrivning

Specifikation:

?Vikt: 32g

?Färg: Blå och vita ränder

AterialMaterial: Bekväm polyesterbomull

?Förpackningen inkluderar: 2 × sjömanhattar

ImDimension: huvudets omkrets 45 ~ 58 cm / 17,7 ~ 22,8 tum

Njut av din fest:

?Om det är ett Sea Yacht-temafest, strandbröllopsfest eller bachelorette-fest kan den här sjömanhatten få dig att se cool ut och bli publikens fokus. Dessutom är denna sjömanhatt också lämplig för kryssningar, semestrar, fiske och andra aktiviteter till sjöss, liksom för Halloween-kostymfester, klubbar och rollspel.

Den perfekta presenten för seglingsälskare:

?Kanske drömmer du om att bli marin. Kanske har du en grupp vänner eller familj som älskar marina äventyr och drömmer om att segla till sjöss. Då kan du ge dig själv, din familj och dina vänner en sjömanhatt som den här. Jag tror att det kommer att bli en fantastisk gåva och du kommer att gilla den väldigt mycket.

Tips:

IldBarn kan ha större storlek. Vi rekommenderar att du använder ett klipp för att minska hattens storlek.

Funktioner och detaljer

??Komfortabelt och andningsbart tyg? Denna sjömanhatt är huvudsakligen tillverkad av högkvalitativ polyester bomullstyg, som är tåligare än hårda material. Segelmössan är skuren tredimensionellt, hattformen är mer ergonomisk, passformen är bra, tyget är bekvämt och andas och det är inte täppt. Samtidigt är sjömanhatten lätt och lätt att bära, inte lätt att blekna och tvättas.

??Unisex? Detta är en unisex kaptenhatt. Hattens storlek är en storlek och passar de flesta vuxna och tonåringar. Om den bärs av barn rekommenderas det att en bobby-stift används för att fästa den på ett mindre huvud. I det dagliga livet kan du också använda en marinhatt för att gå med dina egna kläder. Den coola formen räcker definitivt för att fånga allas uppmärksamhet.

??Ideal partytillbehör? Den vuxna festhatten är definitivt ett perfekt tillbehör för sjömanskostymer för nautiska yachtfester, strandbröllopsfester och svensexor. Dessutom är marinhatten män / kvinnor också lämplig för Halloween-kostympartier, barklubbar och rollspel.

?? Trendig design? Hela den vita marinhatten antar den klassiska och fashionabla blå och vita randdesignen. Den perfekta kombinationen av blått och vitt understryker det nautiska temat och gör denna kaptenhatt snyggare och mer perfekt. Det finns ett gyllene ankarmärke på framsidan av sjöman. Den noggranna designen och utförandet gör hatten hållbar och enkel att kombinera.

?? Perfekt present? Kanske har du en grupp av sådana vänner eller familjemedlemmar som älskar havsäventyr eller alltid har drömt om att segla till sjöss då är denna sjömanhatt den perfekta presenten för dem.

Objektsnr 631099579

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 18:21

Captain's Hat Sailor Hat, White Captain's Hats Men Ideal Sailor Costume Accessor

Pris

80 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?