Beskrivning

Begagnat exemplar i mycket gott skick. Se bilderna för skick (Glömde ha med strömadaptern på första bilden, se bild 8). Nästan perfekt skick på skärmarna. Det enda jag anmärkte var ett par små märken i högra nedrekanten på övre skärmen, om de är repor vet jag inte. Detta syns dock bara när jag har en väldigt stark lampa över skärmen. Utan den starka belysningen kan jag inte alls se det (se bild 3 )och såklart märks det inte vid spelande.

Jag är ganska säker på att det är dubbla IPS skärmar, vilket är den bästa möjliga kombination av skärmar det finns på 3DS modeller. På sista bilden så ser man skärmarna från sidan och att de bibehåller bildkvalitén precis som väntat på en IPS skärm. Dock vet jag inte hur jag ska kunna bekräfta att de är dubbla IPS annat än med observation. TN-skärm tappar väldigt mycket kvalité vid betraktningsvinklar som är från sidan.

Spel medföljer ej!

Det som ingår:
New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition
Original Nintendo laddare (Medföljer ej konsolen ursprungligen. Man var tvungen att köpa en separat)
Oöppnade AR-kort
Manual
Originalkartong.

Betalning inom 3 dagar eller enligt överenskommelse. Betalning vid löning är såklart okej, meddela mig bara så jag vet. Skickar som spårbart via postnord eller schenker. Ansvarar ej för slarv under transport men jag är såklart villig att hjälpa vid eventuella problem.
Notera att frakt via tradera genom schenker erbjuder försäkring på upp till 5000 kr, vet ej om Postnord gör det. Oavsett så packar jag såklart säkert. Kan såklart också skicka via DHL om du vill, skriv bara det innan betalning. Avhämtning i utkanten av centrala Stockholm fungerar också.

Objektnr 631923910

Visningar 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 13:18

New Nintendo 3DS XL Hyrule Edition

Såld för

5 999 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

kriegu

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

133 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?