Beskrivning

Semi-pro paviljong i en elegant modern design med polykarbonattak. Material av hög kvalitet gör det underhållsfritt och extremt hållbart. Polykarbonattaket låter ljuset komma in, vilket skapar en speciell atmosfär inuti. Denne eleganta paviljong kommer att skapa en fantastisk atmosfär i din trädgård med eller utan de medföljande sidoväggarna och myggnätet som ger både skydd och skugga, och som snart blir den naturliga mötesplatsen i din trädgård.

PRODUKTSPECIFIKATIONER:

Bredd: 3,95 m.
Längd: 3,95 m.
Sidohöjd: 1,92 m.
Nockhöjd: 2,65 m.
Takduk: Polykarbonat
Sidoväggsduk: 30g/m² nät och 160g/m² polyester sidoväggar
Ram: Aluminium
Rör/rördelar: 76x76x1,0mm
Takpaneler: 6mm.
Färg: Svart
UV-resistent
100% Vattentät
Vikt: 86 kg.

Förpackningsstorlek:

Box 1: 36,0 x 16,0 x 286,0
Box 2: 30,0 x 20,0 x 193,0
Box 3: 82,0 x 11,0 x 213,0

PRODUKTINFO:

  • Högkvalitativ paviljong tillverkad av robusta, slitstarka material
  • Aluminiumställning – Ingen rost, ruttnad eller dylikt
  • Lätt att ställa upp och montera
  • Vattentäta 6 mm PC-plattor i taket ger både skydd och ljus
  • Takplattor UV-skyddade
  • Många vackra detaljer
  • 4 sidoväggar och myggnät medföljer
Denne vackra paviljong kommer att vara ett fint komplement till de flesta trädgårdar, uteplatser och atrium. Den eleganta och robusta konstruktionen blir snart den naturliga mötesplatsen för både boende och gäster. Njut av din trädgård ännu mer sittande i detta eleganta skydd, vilket skyddar dig från både sol, regn, vind och flygande insekter om du väljer att montera de medföljande sidoväggarna och myggnätet. Du kan ha bord och stolar, solstolar, grill eller bubbelpool under denna robusta konstruktion. Oavsett vad du väljer kommer trädgårdspaviljongen att ge dig skydd, lugn och den speciella känslan av avkoppling och lyx som en paviljong av denna kvalitet kan ge. 6 mm PC takplattor ger ett vattentätt skydd utan att blockera allt ljus. Den pulverlackade aluminiumställningen ger dig en hållbar, slitstark och underhållsfri struktur utan rost, ruttnad eller dylikt. Paviljongen kan användas i många olika kombinationer med eller utan medföljande sidoväggar och myggnät.

Observera det breda sortimentet av trädgårdsmöbler och andra tillbehör som uteplatsvärmare, krukor för plantering och belysning som kommer att se bra ut tillsammans med denne paviljong.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du köper från Dancover. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektsnr 625071834

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 08:33

PAVILJONG SANTA BARBARA MED GARDINER OCH MYGGNÄT, 4X4M, SVART

Pris

21 330 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?