Beskrivning

Majestätisk trädgårdspaviljong med hög topp och vackra hörngardiner. Exklusiv miljö perfekt för utomhusunderhållning, speciella evenemang och festligheter. Mygg-gardiner och sidoväggsgardiner ingår. Takkappa avdelad med spetsar.

PRODUKTSPECIFIKATIONER:

Bredd: 4,00 m.
Längd: 4,00 m.
Sidohöjd: 2,02 m.
Nockhöjd: 2,79 m.
Takduk: 240g/m² Polyester med PU-beläggning på baksidan
Sidoväggsduk: 160g/m² Polyester & 30g/m² nät
Ram: Pulverlackerade stålrör med en god rostskyddande ytbehandling
Rör/rördelar: 32mm/60mm/22mm
Färg: Mörk beige
UV-resistant: UV 50+
Vattentät: 1500-1800mm vattenpelare
Vikt: 66,8 kg.

Förpackningsstorlek:

Box 1: 24,0 x 16,0 x 208,0
Box 2: 24,0 x 14,0 x 199,0
Box 3: 61,0 x 29,0 x 63,0

PRODUKTINFO:

  • Dubbel gardinstång av aluminium med skjutfunktion
  • Mycket hållbar stålramskonstruktion
  • Enkelt fästsystem för gardinen med krokar
  • Hög topp-ventilationssystem
  • Gardiner med blixtlåsöppning
  • Observera att myggnätet ska monteras på insidan av benen i paviljongen
Majestätisk trädgårdspaviljong med vacker takventilering och snygga kombinationsmöjligheter för sidovägg. Osiris inkluderar både mygg-gardiner och vanliga sidoväggsgardiner så att du kan njuta av din paviljong även i de mest exotiska platser, utan att behöva oroa dig för insekter. Osiris är den perfekta paviljongen för alla hus vid sjöar eller med pool. Osiris ger inte bara skugga och skydd, utan även vacker design, funktionalitet och flexibilitet, vilket gör den till ett perfekt val för alla händelser eller fester.

De inkluderade sidoväggsgardinerna och mygg-gardinerna sätts lätt upp på det dubbla gardinstångsystemet med krokar. Det exklusiva dubbla gardinstångssystemet ger möjlighet till otaliga kombinationer av mygg-gardiner och sidoväggsgardiner. Gardinerna går lätt att öppna eller stänga genom att enkelt dra. Välj till exempel mygg-gardin på två sidor och vanlig sidoväggsgardin på de andra två.

Dancovers Osiris har all den funktionalitet och komfort, och allt det skydd du behöver för att koppla av och njuta av den vackra naturen.

Viktigt! I fall av kraftigt regn och vind bö r takskyddet och sidoskyddet avlä gsnas fö r att undvika skador. Skador orsakade av kraftig vind och regn tä cks inte av garantin.

Takduken och sidoväggarna måste alltid tas bort under vintern! Se till så att tyget är torrt innan det tas ner och vikt!


14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du köper från Dancover. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektsnr 625074955

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 09:24

PAVILJONG OSIRIS 4X4M, MÖRK BEIGE - Trädgårdspaviljong

Pris

5 484 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?