Beskrivning

Funktionell design: mycket värmetålig och livsmedelsgodkänd silikonkant med olika diameter 25.5 cm / 10”, 27.5 cm / 10.8”, 29.5 cm / 11.6” (ytterkanten 31 cm / 12.2”) och ventilerat, härdat glas så att du kan se maten i grytorna när du lagar mat. Locket är idealiskt för grytor, gjutjärnspannor, stekpannor, pannor, kastruller och andra kokkärl som behöver ett lock. (Finns en mindre storlek om denna storlek inte passar)

Den tjocka silikonramen av hög kvalitet förblir sval för enkel och säker användning och är inte för hög för enkel förvaring. Kan lagras upp och ned i en stekpanna eller annat kokkärl för att spara plats. Handtaget är ugnssäkert upp till 200 °C. Locket kan sättas upp och ned på handtaget så att du kan laga mat utan att droppa vätska från locket på köksbänken om du behöver sätta ner locket under matlagningen.

LÄTT ATT ANVÄNDA: Sätt helt enkelt locket på ditt kokkärl när du lagar mat.

TÅL DISKMASKIN: Rengör för hand eller i diskmaskin.

Ventilationsöppningen är avsedd för att släppa ut ånga under hög temperatur och tryck och förhindrar på så sätt överkokning. Kan användas som ett stänkskydd för mikrovågsugn.

Demo-video: https://www.youtube.com/watch?v=zWHWtsS8SA8

/* Se även våra andra produkter i vår Tradera-shop, klicka länken under ”Om säljaren”. Vid köp av fler produkter vid samma tillfälle får du mycket bättre fraktpris med samfrakt. */

Objektsnr 628242218

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 01:31

Glaslock Kökslock Multisize Ø25.5 cm, Ø27.5 cm, Ø29.5 cm (ytterkanten Ø31 cm)

Såld för

79 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Crucible_Cookware

Karlstad, Sverige

4.9

Crucible_Cookware

Företag

Toppsäljare

346 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?