Beskrivning

Helt ny och oanvänd vinöppnare/vakuumpump från välkända franska Climadiff. Climadiffs uppladdningsbara automatiska vinöppnare och vinpump (2 i 1 funktion) med inbyggt uppladningsbart batteri som räcker för att korka av ca 30 vinflaskor. En automatisk vinöppnare med vinpump funktion, en luftare, 2 vakuumkorkar med datum markering samt en öppnare för folie omslutningar. Med hög kvalitet på materialen och en gedigen och robust design i ett elegant utförande. Komplett kit med automatiska vinöppnaren/vinpumpen, 2 stycken vakuumkorkar, vinluftare, folieöppnare, ställ, manual samt laddare. Nedan följer information från Climadiff. Nypris ca 1300kr.

Tbevolution är den nya 4-i-1 automatiska vinöppnaren med intelligent korkdetektering. Den kan ta bort ca 30 pluggar (alla typer av pluggar) utan att behöva laddas upp på nytt.

4 i 1 – Förutom att öppna upp dina vinflaskor utan ansträngning består denna 4-i-1 vinöppnare av en integrerad vakuumpump, två vakuumlock med daterings ring för att påminna dig om öppningsdagen, en folieöppnare och en luftare för att hälla upp ditt vin.

Den integrerade vakuumpumpen extraherar syret från vinflaskan genom vakuumkorken genom ovansidan med dess vakuumpump för att fördröja oxideringen av vinet så att dess karaktär behålls över en betydligt längre tidsperiod. Vakummkorken har datum ring för att ställa in öppnings datumet.

DESIGN – Revolutionerande och modern design med dess glänsande svarta färg och kopparfärg gör denna smarta vinöppnare till ett modernt tillbehör.

Längd, djup, höjd cm: 9 x 15 x 30 cm
Vikt: 0.80 kg

Objektsnr 630094558

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 10:52

Uppladdningsbar elektronisk vinöppnare/vinpump

Pris

550 kr

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

166 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?