Beskrivning

2 stycken set med vars 2 bakmattor (totalt 4 stycken). Helt nya. Nedan följer information från tillverkaren.
  • Revolutionera ditt kök med våra återanvändbara matlagningsmattor! Upptäck det ultimata kulinariska tillbehöret som gör varje ögonblick i köket ännu roligare. Vårt exklusiva erbjudande innehåller två återanvändbara, non-stick bakmattor som mäter 30 x 40 cm.
  • Utformad för att förenkla din middagsupplevelse samtidigt som den skyddar miljön.
  • Spara tid garanterad: Inget mer irriterande rengöring av ugnen! Våra återanvändbara bakmattor av kisel är utformade för att förenkla din köksrutin. Spara värdefull tid och fokusera på det viktigaste: att skapa läckra måltider.
  • Miljövänlig och ekonomisk: Säg adjö till slöseri med bakplåt! Välj en miljövänlig lösning med våra återanvändbara mattor. Du bidrar inte bara till att bevara planeten, utan sparar också på lång sikt.
  • Hållbarhet: Våra mattor är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla. De tål temperaturer på -40 till 250 grader, vilket garanterar en hållbar och pålitlig användning.
  • Oöverträffad mångsidighet: Från bakning till klassisk mat erbjuder våra mattor dig friheten att skapa en oändlig mängd läckra rätter. Föreställ dig perfekta quiches, gyllene bakverk och perfekt tillagade måltider, allt med ett enda mångsidigt verktyg.
  • Elegant design: Lägg till en touch av stil till ditt kök med vår attraktiva design. Återanvändbara bakmattor är inte bara praktiska, utan är också ett estetiskt tillägg till din matlagningsyta. Missa inte möjligheten att förändra ditt sätt att laga mat! Välj våra återanvändbara bakmattor och gör varje måltid till en exceptionell upplevelse.

Objektsnr 631290467

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 22:22

2 Set var med 2 återanvändbara bakmattor

Pris

150 kr

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

166 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?