Beskrivning

Produktinformation

D-linjen präglas av enkla, rena linjer och högkvalitativt utförand. Tack vare nyskapande teknik förbereder maskinen kaffeklassiker till professionell barista-standard i några enkla steg.

Funktionalitet möter lyx
Ultra snabbt och självförklarande skapar D60 det perfekta kaffet på nolltid tack vare en intuitiv ren textvisning och Easy Cappuccino-systemet med roterande brytare. D60 är en omtolkning av klassisk design med sofistikerade detaljer. Tekniskt och ergonomiskt optimerade Easy Cappuccino-system toppar av specialkoffer med mjölk som cappuccino med fristående fint, lättmjölkskum.

Högsta kaffekvalitet
En serie avancerade innovationer resulterar i sex specialkomponenter beredda på professionell barista standard. Aroma G2- sliparen har en perfekt skärvinkel och bevarar bönans fulla arom när de nyss slipas till den perfekta finheten. Pulsoxtraktionsprocessen (PEP ® ) optimerar extraktionstiden för att få fram hela buketten i kaffaroma.

Enkelt frontalkoncept
Tack vare den enkla textdisplayen och ergonomiskt optimerade vridknappen är maskinen lätt och intuitiv att använda. Med tillvalet Smart Connect kan den även användas med en smartphone eller surfplatta (ingår ej)

Intelligent Vattensystem (IWS®) för automatisk filterdetektering
CLARIS vattenfilter ger perfekt vattenkvalitet för bästa möjliga smak. De skyddar också kaffemaskinen mot kalk och tar bort ämnen som kan påverka smaken och aromen (som tungmetaller eller klor) från vattnet. För att maximalt utnyttja filtret och dess kapacitet har JURA utvecklat Intelligent Water System (IWS ® ). Filterpatronen och kaffemaskinen kopplas trådlöst med RFID-teknik. Filtret detekteras automatiskt. Att använda filtret har aldrig varit enklare eller mer tillförlitligt.

Drycker:

1 espresso
2 espressi
1 kaffe
2 kaffe
1 cappuccino
1 portion mjölkskum
varmt vatten

Produktspecifikation

Produktdetaljer

Modell Jura helautomatisk espressomaskin D60 Piano Black
Märke Jura
Höjd (mm) 345
Bredd (mm) 280
Djup (mm) 415
Produktgrupp kaffemaskin
Färg svart

Installation

Nettovikt (kg) 8.7

BRA ATT VETA
gångarna till luckan är brutna de vanligt fel inget som påverkar funktionen annars bra skick sparsamt använd

Objektsnr 629564393

Visningar 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 17:56

JURA D60

Pris

3 299 kr

Slutar om

ianeldin

valdemarsvik , Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

132 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?