Beskrivning

Ny i förpackning.

Ge dina drycker smak med denna elektriska 4-i-1 multifunktionella mjölkskummare. Skapa underbart mjölkskum med 4 lägen för mjölkkaffe, cappuccino och andra varma eller iskkylda kaffedrycker hemma eller på jobbet. Inuti finns en tydlig kapacitetsmarkering som visar kapaciteten för varmt och kallt skum. Kroppen på den rostfria kannan med non-stick-beläggning möjliggör enkel och snabb inredning på några sekunder.

[4-i-1-multifunktionell] Den elektriska mjölkskumningsmaskinen är en 4-i-1-multifunktionsenhet som gör att du kan tillverka ett underbart mjölkskum för latte, cappuccinos och andra varma eller iskkylda kaffedrycker hemma eller på jobbet. Med 4 lägen kan du enkelt byta genom den mjölk du behöver.

[Kraftfull och tyst] Enheten förbrukar 450 W effekt för att värma och skumma mjölk relativt tyst och snabbt, och producerar kallt mjölkskum på 1–2 minuter, varmt mjölkskum på 2–3 minuter och varm mjölk på 3 minuter. Perfekt för en upptagen morgon med barn.

[Stor kapacitet] Värmekapaciteten är 350 ml (12 oz) och skumningskapaciteten 150 ml (5 oz), så att du kan dela 3–5 koppar kaffe med familj eller vänner. Dessutom har den en tydlig kapacitetsmarkering inuti, vilket ger dig kapaciteten för varm och kall skumning.

[Unik och modern] Kompakt handhållen design gör den så cool | Praktisk, lättutdragbar pip och avtagbar botten för enkel användning | Utrustad med sugkoppar för att säkerställa att skummaren inte kryper runt på din bänkskiva | Värmebeständigt och smutsavvisande silikonhölje ger en bättre taktil känsla för att förbereda perfekt kaffe

[Enkel rengöring] Den svarta mjölkångaren är tillverkad av livsmedelssäker 304 rostfritt stålkanna med non-stick beläggning, vilket gör att du enkelt kan rengöra interiören på några sekunder.

Objektnr 631633653

Visningar 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 12:01

Elektrisk mjölkskummare 4-i-1

Slutpris

|

245 kr

Auktionen är avslutad

LEAJ vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?