Beskrivning

En teknisk retro/vintage nyttopryl och present med anor från 1800 och 1900-talet, som går i hälsans tecken! Perfekt för barnfamiljen, den matglada kocken, bröllopspresenten, m.fl. Den här produkten ska inte förvaras mörkt, t.ex. instängd i ett skåp. Då syns den inte, finns inte och används inte. Välj den färg som gifter sig med köksinredningen och låt den stå framme med en skål härliga äpplen så kan det även leda till att ni efter några veckor vill gifta er ...med äppelsvarven!

Moster Huldas äppelsvarv/äppelskalare, vår storsäljare, blir snabbt en favorit hos barnen (även de "stora barnen") och ger äppelätandet nya dimensioner. Den skalar, skivar och kärnar ut på sekunder. Populär på dagis, fritids, förskolor där barnen själva kan ta hand om sina äpplen och äter mer frukt. Även vid arbetsplatser med fruktkorgar vinner en äppelsvarv! För att se hur den fungerar, titta på https://restored.se/support/moster-hulda/.

Produkten har funnits länge på den svenska marknaden. Där finns även konkurrerande kopior och dessa bör inte jämföras med den gedigna konstruktion och höga kvalitet som utmärker Moster Huldas äppelskalare (se även separat blogginlägg). Till skillnad från konkurrenters kopior har Moster Huldas äppelsvarv/äppelskalare bl.a. detaljer med rostfri finish som bidrar till enklare rengöring, bättre hygién, längre hållbarhet och en mjuk gummifot som suger sig fast i jämna underlag.

Moster Huldas äppelsvarv/äppelskalare fungerar även på päron, potatis/rotfrukter etc. Den gör även lökremsor och potatis-/rotfruktsspaghetti. Äppelsvarven monteras på underlaget med en sugpropp vilket gör att det går väldigt fort att fästa den och sedan är den redo för att användas.

Objektsnr 594217141

Visningar 714

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Moster Hulda Äppelsvarv (Vit) - ORIGINALET Oanvänd

Pris

299 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?