Beskrivning

Vi fick denna vackra köksmaskin på 4,8 L som present för invigning av huset år 2022 och har fått ett ok att vi säljer vidare produkten och istället kan köpa något annat vi kan användas oss utav.
Den har bara varit i sin originalpaket och aldrig öppnats då vi redan har en större model av samma serie.

Den är köpt till fullt pris 12.000kr och säljer den 30% billigare!

Smeg köksmaskin med 4,8 liters bunke från serien Sicily is my love, ett kreativt samarbete med Dolce & Gabbana. Tillverkad av aluminium med en 800 W-motor och utrustad med 10 hastigheter. Tilt-funktion baktill gör maskinen lättare att manövrera och anti-slip fötter som ger ökad stabilitet. Medföljande degkrok, visp och blandare gör att du kan arbeta varierat.

Köksmaskinerna från projektet Made in Italy är designade i Smegs karakteristiska retrostil med inspiration från 50-talet kombinerat med Dolce & Gabbanas design med mönster och motiv inspirerade av Sicilien och södra Italiens kuster och landskap inramade i triangulära former, så kallade crocchi, och akantusblad, vanligt förekommande i renässansens ornament.

Egenskaper
* Tillverkad av aluminium
* 800 W
* 4,8 liters bunke
* 10 hastigheter
* Tilt-funktion baktill
* Anti-slip fötter för bättre stabilitet
Medföljande tillbehör
* Degkrok
* Visp
* Blandare
* Stänkskydd

Inköpt från smeg:
https://royaldesign.se/dolce-gabbana-koksmaskin-48-l?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=02:+RDSE_shopping_kitchen&gad_source=1&gbraid=0AAAAADtR2Xuw_q1pYrnid-kBzI5CTidrz&gclid=CjwKCAjw9IayBhBJEiwAVuc3flatKuEayKH6qcANi3gV-HYywcneZfOyT0fogrSlJzxhI5ognOExIRoCa7AQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Objektnr 633161300

Visningar 265

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 08:37

Smeg Dolce&Gabbana ”Sicily is my love"

Pris

8 500 kr

G-g-G

Sölvesborg, Sverige

5.0

G-g-G

Verifierad

Toppsäljare

192 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?