Beskrivning

1 års garanti.

Ord pris: 649:-

Med den handhållna klädångaren kan du enkelt stryka utan strykbräda

Power 1600 W
Ångproduktion 18-28 g/min
Driftstid 13-18 min
2 inställningar för ånga och en låsknapp för kontinuerlig ångproduktion
Värmeplatta i aluminium med keramisk ytbeläggning
Strömsladdens längd 1,8 m
Vattentankens volym 250 ml
Automatisk avstängning och överhettningsskydd

Med den effektiva och praktiska klädångaren Point POHS10PRO går det lätt och smidigt att släta ur rynkor ur kläderna. Det är ett utmärkt verktyg för att göra dina kläder skrynkelfria på ett ögonblick, både hemma och när du reser.

Enkelt och snabbt

Den absoluta fördelen med en klädångare är att den är så lättillgänglig och att den inte kräver någon platskrävande strykbräda. Med en klädångare kan kläderna strykas direkt på galgen. Förutom att uppvärmningen går mycket snabbt går även själva strykningen snabbt och tar bara några minuter. Klädångaren passar utmärkt för alla typer av fibrer och tyger. Den gör strykningen av även de känsligaste fibrerna, som siden, lätt och säker.

Kompakt storlek

Tack vare sin storlek är klädångaren lätt att förvara både hemma och när du reser. En klädångare är ett utmärkt hjälpmedel, särskilt i det lilla hemmet med begränsade utrymmen, eftersom den får plats i mindre utrymmen och inte heller tar upp mycket plats när du använder den. Du kan även utan bekymmer packa ner favoritkläder som lätt skrynklas för att ta med dig på resa eftersom du lätt kan snygga till dem med hjälp av klädångaren.

Neutraliserar dålig lukt

Förutom att ångan slätar ut dina kläder neutraliserar ångan även effektivt dålig lukt som fastnat i dina kläder. Med hjälp av ånga kan du enkelt ta bort unken lukt från de kläder du sällan använder utan att behöva tvätta dem så att du alltid kan ha på dig fräscha kläder.

Effektiv ångproduktion

Tack vare den kraftfulla resistorn på 1600 W värms klädångaren upp snabbt och ger dig en stabil ångproduktion på upp till 28 g/min. Tack vare den stabila ångproduktionen kan du enkelt se till att dina kläder blir skrynkelfria.

Lång strömsladd

Tack vare att den praktiska sladden är 1,8 meter lång har enheten en lång räckvidd som gör den lätt och bekväm att använda.

Rymlig 250 ml vattentank

Klädångarens avtagbara vattentank kan rymma upp till 250 ml vatten. Det är lagom mycket vatten för att kunna stryka mycket kläder i en omgång utan att ständigt behöva fylla på tanken. Samtidigt ser den kompakta vattentanken till att enheten enkelt kan användas med bara en hand utan att anstränga handleden. Med en full tank vatten kan du stryka i ungefär 13-18 minuter.

Mångsidiga säkerhetsfunktioner

Enheten har inbyggd automatisk avstängning som innebär att du inte behöver oroa dig för att glömma stänga av den när du skyndar hemifrån i nystrukna kläder. Om vattentanken blir tom kommer enheten sluta pumpa vatten automatiskt och stänger av uppvärmningen efter 45 sekunder om vattentanken inte fylls på. Dessutom är klädångaren utrustad med överhettningsskydd.

Objektsnr 631146843

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 10:09

POINT POHS10PRO HANDHÅLLEN KLÄDÅNGARE, BLÅ

Pris

299 kr

ElfyndVärnamo

Värnamo, Sverige

4.9

ElfyndVärnamo

Företag

75 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?