Beskrivning

  • 16 megapixlar
  • Kompakt design
  • Optisk bildstabilisering
  • WiFi och NFC
  • Filma i Full-HD

· Nikon COOLPIX S7000


Kompakta Nikon COOLPIX S7000 sticker ut från mängden med modern design och kraftfulla funktioner. Vill du kunna zooma maximalt för att fånga så mycket detaljer som möjligt på ett kreativt sätt? Nikon COOLPIX S7000 med 16 megapixlar ger hög prestanda och frihet att hitta ditt eget unika perspektiv. Med 20x optisk zoom som kan utökas till 40x Dynamic Fine Zoom, kan du komma närmare detaljer och händelser.

NIKKOR-objektiv med 20x optisk zoom

Fånga all action utan ansträngning när den optiska zoomen på 20x utökas till 40x Dynamic Fine Zoom med vidvinkeltäckning på 25–500 mm., för detaljrika närbilder.

Inbyggt WiFi och NFC-stöd

Med din nya digitalkamera är det enkelt att vara social och du kan dela dina bästa bilder direkt med ett enkelt tryck på WiFi-knappen eller genom att röra din NFC-utrustade kamera vid en smart enhet (smartphone/surfplatta).

Timelapse-film

Imponera på dina vänner med en fantastisk tio sekunder lång Timelapse-film. Hitta ditt motiv så skapas automatiskt en Timelapse-film från stillbilder tagna med intervalltimer.

Filmer i Full HD

Fånga roliga ögonblick i vackra och jämna filmer i Full HD (1080p/60p) med stereoljud. Växla från stillbilder till film med en enda knapptryckning. Pausa inspelningen eller använd filmalternativen för att ta bort oönskade sekvenser vid uppspelning.

Vibrationsreducering med hög prestanda

En stabil kamera innebär klara bilder och den kombinerade optiska och elektroniska vibrationsreduceringen motverkar kameraskakningar när det är mycket som händer, även vid full zoom. Helt enkelt bästa möjliga bildkvalitet oavsett vad du fotograferar för motiv.

Kameran är i mycket fint skick och fungerar perfekt.

Laddare och batteri medföljer.

Objektsnr 628402255

Visningar 1 131

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 20:04

Nikon Coolpix S7000, inbyggt WiFi och NFC-stöd, 16 Mpix och full-HD

Slutpris

|

1 560 kr

Auktionen är avslutad

Yinniee vann auktionen

Conradina

Göteborg, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

2 697 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?