Beskrivning

OBS säljes som begangnad , det är bara truman som jag testade med vatten så att den inte läckte. allt annart är orört och ligger i sina förpackningar.

Skapa dina egna ädelstenar – sten tumlande är en enormt populär hobby för barn och vuxna! Denna robusta sten tumlare gör det roligt och enkelt att förvandla grova stenar till vackert polerade ädelstenar tack vare sin enkla drift och hållbara design.

EN TUMBLER SOM ÄR GJORD FÖR ATT HÅLLA - Den hållbara motorn har tumlande tidskontrollinställningar så att du kan ställa in den och glömma den. Den läckagesäkra tunnan har ett lock i rostfritt stål och är 75 % tystare totalt än tumlartunnor av plast.

skapa din pärla Gör valfri sten glänsande polera vardagliga stenar till bländande pärlor enkla att manövrera och hållbara i design denna elektriska pärla grinder låter dig förvandla grova stenar till vackert polerade pärlor roliga och lättare

tumlaren är byggd med en hållbar motor som är byggd för att hålla Den läckagesäkra gummipipan reducerar ljud gör 75 tystare än andra plastmodeller Vackra hantverk för barn

Set Innehåller allt du behöver göra polerade ädelstenar som 4 slipning galler riktiga grova stenar och en detaljerad full färg studieguide Bra present till flickor och pojkar

enkla att använda enkla instruktioner och onetouch inställningar gör slipning pärlor enkla och kul hantera dagar per om rullning cykel med onetouch timer och automatisk avstängning.
OBS säljes som begangnad , det är bara truman som jag testade med vatten så att den inte läckte. allt annart är orört och ligger i sina förpackningar.

skickas som spårbar med schenker eller postnord.
Jag står inte för schenker eller posnords hantering. betalning inom 5 dagar om vi inte har kommit överens om något annat genom medelande.

Objektsnr 630325935

Visningar 196

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 20:22

Rock Tumbler Kit Elektrisk Sten Tumbler Leksak grova Ädelstenar Polering,present

Slutpris

|

399 kr

Auktionen är avslutad

Diamantsten vann auktionen

xyetix

göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

395 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?