Beskrivning

Kattfondens dekal "RÄDDA OSS VID FARA", är en laminerad dekal i A6-format. Fäst den på insidan av fönstret eller på andra synliga ställen.
Genom att köpa Kattfondens laminerade dekal "RÄDDA OSS VID FARA" bidrar du til att ge en hemlös katt den vård som behövs på resan till sitt för-alltid-hem <3

Kattfonden - Insamlingsstiftelse för hemlösa katter
har sedan starten år 2000 hjälpt flera tusen katter till ett värdigt kattliv och vi hjälper fler och fler för varje år.

Kattfondens vision är att vi vill se en stadig ökning av kattens status i samhället. Vi stödjer verksamheter över landet som arbetar för samma mål, och som arbetar på ett professionellt och hållbart sätt. Vi kan bland annat starta eller medverka i kastreringskampanjer och andra aktiviteter som gynnar katter, samt bistå ekonomiskt vid veterinärvård och omsorg av hemlösa katter.

Alla katter bör ID-märkas, och kattungar ska säljas till ett skäligt pris och inte skänkas bort eller säljas för en "symbolisk summa för 1 krona tassen" som det ofta görs. Höj kattens status genom att ta ordentligt betalt. Alla katter ska vara vaccinerade, avmaskade och chipmärkta före försäljning. Är katten över 6 månader ska den vara kastrerad.

Vår vision är att alla katter i Sverige ska leva ett värdigt kattliv men vi behöver din hjälp, tillsammans är vi starka.

Vi på Kattfonden tackar för ditt stöd och önskar dig en underbar dag!

Objektsnr 628721760

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 09:22

Dekal "Rädda oss vid fara"- Kattfonden - katt - hemlös katt - välgörenhet

Pris

25 kr

Slutar om

Kattfonden

Täby, Sverige

5.0

Kattfonden

Företag

Toppsäljare

126 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?