Beskrivning

HELT NY!

FERRULES KOMMER INTE LÖSA - Konstgjord pensel har använt ett tyngre lim på där trä och borst möter, så hylsorna inte lossnar lätt.

?? Inget hår på målning - problemet med att håren faller av har stör oss under lång tid; vi använde dock ett urval av högkvalitativa nylonmaterial för att minimera risken för håravfall.

??VATTENTÄTT TEST - De 3 skikten av beläggningen och det tunga limmet på trähuvudet gör den perfekt för att blötlägga i vatten i mer än 48 timmar. När du är klar kan du enkelt lägga dem i diskhon och tvätta den när du vill.

??Vald samling av former och storlekar – för att få fram fräsch inspiration har Artify valt 15 olika former och storlekar borstar som ett set. De är foder, platt, vinklad, filter, rund, fläkt och kam. Penseluppsättningen kan tillfredsställa dig oavsett detaljerade målnings- eller största beläggningsapplikationer, varje rörelse kommer att upplevas.

??Bärfodral med popup-stativ – Mer än bara en bekväm förvaringslösning kan bärväskan användas som ett popup-stativ som gör att du enkelt kan byta ut borstar medan du arbetar. Bärväskan kan också vikas och placeras säkert i ryggsäcken eller bärväskan. Två svampar och en palettkniv som gratis tillbehör för bättre målningsarbete.

Objektsnr 631393361

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 11:56

HELT NY! Artify 15 st penselset för akrylolja vattenfärg

Pris

399 kr

benknackan

Stigtomta, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

407 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?