Beskrivning

~Lätt skimrande akvarellfärg i halv-kopp~

På sista bilden visar jag en målning jag har gjort med mina handgjorda skimrande/metalliska akvareller, så att man kan se ett exempel på hur det kan bli när man målar med dem :) Tänk på att färgerna lyser när ljus lyser på dem.

Välkommen till mitt konstnärliga universum! Jag är glad att få presentera denna handgjorda akvarell som jag personligen har skapat med kärlek och engagemang.

FRAKT
Denna unika akvarell packas noggrant för att nå dig i oskadat skick. Levereras smidigt med digitalt frimärke direkt till din adress.

FRAKTPRISER
Om du köper 4st eller färre akvarellfärger kommer din frakt kosta endast 18 kr! (Det kanske står ett högre fraktpris, men det rättar jag till innan du betalar!)
Om du väljer att köpa 5st eller fler av mina vackra akvareller, kommer din fraktkostnad att vara endast 36 kr. Detta är det högsta beloppet du behöver betala för frakten.
(Detta gäller frakt med digitalt frimärke, vilket är på alla mina färger förutom akvarelllådorna.)

**UTSEENDE**
Jag vill tala om till dig att utseendet på mina skimrande akvareller kan variera något personligen jämfört med de foton du ser på din skärm. Detta kan påverkas av skillnader i belysning och dina individuella skärm-inställningar. Jag har försökt mitt bästa för att representera dem korrekt på bilderna, men jag uppmuntrar dig att uppskatta deras sanna skönhet när du ser dem i verkligheten.

INNEHÅLL
Min handgjorda skimrande akvarell innehåller en blandning av 4 huvudingredienser: gummi arabicum, vatten, vegetabiliskt glycerin och pigment. Dessa komponenter fungerar i harmoni för att ge ett högkvalitativt konstnärligt medium. Dessutom ingår en liten mängd gurkmeja för dess antisvampegenskaper.

ASTMA-VÄNLIGHET & FÖRVARNING
Akvarellerna är tillverkade med doft-fria ingredienser, vilket gör färgerna ideala för astmatiker. Jag har själv astma och vet hur besvärligt det kan vara.
Många handgjorda akvareller innehåller kryddnejlika-olja, vilket avger en stark doft och kan vara triggande för en person med astma.
Mina akvareller innehåller istället gurkmeja, dessa ingredienser är till för att motverka svamp/mögel.
Dock finns det aldrig en garanti på att man inte får mögel, det som är viktigast för att motverka mögel i sina färger är att förvara färgerna på rätt sätt.
-När du användt akvarellerna måste du lämna dem på ett luftigt ställe, bort från fukt & det ska INTE vara instängt.
Alltså stäng inte locket på lådan när du precis använt dem, låt dem torka först.

När du väljer att köpa denna skimrande akvarell väljer du också att bli en del av min konstnärliga resa. Genom att äga denna akvarell ger du min skapande process och kreativitet en meningsfull betydelse.

Låt denna skimrande akvarell bli en del av ditt konstnärliga uttryck!, låt oss tillsammans utforska skönheten i konst.

Har du några frågor eller vill du veta mer om mina verk? Tveka inte att kontakta mig. Tack för att du överväger att inkludera min akvarell i din värld!

Kika gärna på mina andra annonser där jag säljer olika akvarellfärger!

Objektsnr 626657589

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 14:09

Handgjord skimrande akvarellfärg - Azure Shimmer, vattenfärg

Pris

35 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?