Beskrivning

Hej!

Vi rensar i garderoben och du bjuder på ett par byxor i vävt tyg i 75% ekologisk bomull, 25% lin. Bekväm modell med resår samt även reglerbar med knappar. Snygg detalj omlott med knapp. De var köpta på ”pojk-avdelningen” men använda av en flicka.

Märke: Newbie

Storlek: 128

Skick: Fint skick. Sparsamt använd av ett barn till fint. Hittar inget att anmärka på. Tvättat parfymfritt och inget sköljmedel, ej tumlat. Kläderna jag säljer är strukna. Djur- och rökfritt hem men har två kaniner som bor utomhus.

Samfrakt: Går bra! Passa på att beställ mer än ett plagg. Kommer lägga ut flera annonser. Det är mest prisvärt att skicka ett paket med vikt upp till 1 kg, 2 kg osv. Jag skickar med PostNord.

Hämtning: Kan hämtas hos mig i Varberg, efter överenskommelse om tid.

Jag försöker syna alla plagg noga, men kan förstås missa något. Hör av dig om varan inte uppfyller dina förväntningar, så löser vi det.

Jag har samfrakt i upp till 7 dagar. OBS! Efter vunnen auktion vänligen vänta med betalningen ifall du funderar på att eventuellt buda på något mer under den tiden och så skickar jag det tillsammans när du är klar. Annars blir det krångligt med samfrakt i Traderas system.

Jag försöker syna alla plagg noga, men kan förstås missa något. Hör av dig om varan inte uppfyller dina förväntningar, så löser vi det.

Jag skickar inom två dagar efter betalning.

Med vänliga hälsningar
Anna

Objektsnr 631582742

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 21:57

Newbie byxor stl 128. Eko Ekologisk

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Slutar om

Sommaren2015

Varberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

409 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket